Meng het gehakt met het ei en voeg dan de overige ingrediënten toe. Breng dit op smaak met peper en zout. Als de massa te slap is, eventueel wat paneermeel toevoegen. Snijd nu de stukken stokbrood bovenlangs door tot aan de bodem en vouw ze open. Verdeel de gehaktmassa in 4 gedeeltes en vorm er lange cilinders van in de lengte van het stokbrood.
Leg in ieder stuk stokbrood een gehaktrol en bestrooi ze met wat paneermeel. Zet de stokbroodjes op een ovenplateau en bak ze gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven op 180 graden in ca.15 minuten. Serveer zo warm mogelijk.
Tip: U kunt ze ook laten afkoelen en in stukken snijden en dan later in de oven opwarmen als borrelhapje.
Bereiding: 30 minuten
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |